Referinte autentice preluate de pe pagina noastra de Facebook: facebook.com/centrudeconsultanta/reviews

Servicii rapide si serioase la cele mai bune preturi! Am comparat preturile înainte și am rămas uimit cât de mult pot cere alții pe exact aceleași servicii!
Miron Marius


De-a lungul activitatii m-am lovit de diverse situatii cu grad de dificultate mai mic si foarte mare chiar in care am avut nevoie de Prima Consult Galati. De fiecare data am primit solutii optime,suportul necesar, fiecare problema si-a gasit rezolvarea si toate acestea la preturi mai mult decat de bun simt, cu multa seriozitate si la timp, ceea ce rar intalnesti in zilele noastre. Recomand cu incredere si caldura echipa Prima Consult Galati!
Lidia Chirila


Lucrez de 3 ani cu firma Prima Consult Galati. Sunt foarte multumita. Exista o foarte buna consiliere, atentie catre client si nevoile sau problemele sale si cel mai important oamenii se misca repede, au habar cu ce se mananca, iar preturile sunt mai mult decat decente…Recomand cu incredere!
Raluca Iancu


Am apelat la serviciile celor de la Prima Consult Pab si nu am regretat. Au demonstrat calitatea serviciilor oferite cat si promptitudine. Cu siguranta sunt cei mai buni in domeniu.
Marola Andreea


Lucrez de peste 4 ani cu Centru de consultanta Galati si am gasit peroane serioase dedicate si profesioniste care au stiut sa ma indrume in tot ce am avut nevoie. Devotamentul echipei isi spune cuvantul! Recomand cu incredere! Cei mai tari din Galati! Preturi fara concurenta!
Barbulescu Oana


Lucrez de 16 ani cu personalul principad de aici si mai simt ca in familie.
Stefan Pastia


Am lucrat,lucrez si sigur voi mai colabora cu această firmă. Sunt foarte serioși și de mare încredere,iar preturile sunt sub cele de pe piața. V-o recomand cu si sigur nu ve-ti regreta!
Natalia Lavric


Fără niciun fel de reținere apelați la Prima Consult Galați și nu veți regreta SC Bubu Alpin Srl va dorește succes în continuare!!! Am apelat la Prima Consult Galați cu încredere o puteți face și voi.


Formular de contact

Pagina de Facebook